top of page

Aanbod voor volwassenen

Voor wie?
  • Heb je een diagnose ADHD/autisme/HSP, maar loop je tegen je ‘beperkingen’ aan? Zoek je iemand die samen met jou op zoek gaat naar diepere inzichten en je helpt om de hindernissen die je ervaart te overwinnen? Of heb je gewoon een klankbord nodig, dat je ook eens een spiegel durft voorhouden? Dan ga ik samen met je op weg om het leven en werken met ADHD/autisme/HSP een beetje makkelijker te maken

  •  Zie je regelmatig memes en filmpjes voorbijkomen ivm neurodiversiteit en zijn deze toch wel heel herkenbaar? Heb je een vermoeden van ADHD/autisme/HSP  en wil je meer kennis opdoen over wat deze 'labels' inhouden? Of wil je gewoon beter leren omgaan met de problemen die je hierrond ervaart? Dan help ik je graag verder!

       Ik stel geen diagnose, maar kan wel samen met jou kijken of een diagnose nuttig kan zijn.     

       Verder gaan we op zoek naar praktische tips om de problemen die je in het dagelijks leven/op

       het werk/… ervaart aan te pakken.

  • Heb je moeite met het opbouwen en onderhouden van vriendschappen? Is communiceren een uitdaging? Raak je vaak in conflicten verwikkeld? Is samenwerken geen evidentie? Kan je moeilijk opkomen voor jezelf en lukt het je niet om neen te zeggen?  Komt kritiek hard binnen en heb je moeite om jezelf graag te zien? Weet je niet goed hoe je om moet gaan met je emoties? Ook dan staat De Prikkeling voor je klaar!

       Ik help je om sociaal-emotionele moeilijkheden om te zetten in vaardigheden en help je om 

       jezelf te leren aanvaarden en liefhebben zoals je bent.

Wat kan je verwachten?
  • Tijdens onze sessies zal ik een luisterend oor bieden, dieper inzicht geven in wat neurodiversiteit inhoudt, samen praten en onderzoeken wat de hindernissen in het dagelijkse leven zijn en praktische tips geven om het leven wat makkelijker te maken.

  • Tijdens het intakegesprek kijken we samen welke technieken en methodes voor jou het interessantste zijn. Vaak zullen dit gesprekken en (denk)oefeningen zijn, maar er kan ook een meer ervaringsgerichte aanpak gebruikt worden waarbij interactive storytelling, drama, beeldend werken en/of muziek kunnen aan bod komen. 

  • Volwassenen ontvang ik steeds in mijn praktijkruimte. Op deze manier is een ongestoorde sessie in een rustige, prikkelarme ruimte verzekerd. 

bottom of page